MITÄ PITÄISI OTTAA HUOMIOON TERASSILAUTAA VALITTAESSA?

Terassilautana puukomposiitti on teknisiltä ominaisuuksiltaan erittäin kestävä ja luja vaihtoehto. Puukomposiitti valmistetaan kierrätysmateriaaleista - puusta ja muovista - eikä sisällä mitään myrkyllisiä ainesosia. Puukomposiitti on ekologinen vaihtoehto rakennusmateriaaliksi luonnonpuun tilalle.

Saat terassistasi siistin ja tyylikkään valitsemalla terassilaudaksi puukomposiitin, koska se on materiaalina hyvin tasalaatuinen ja mittatarkka. Komposiittilaudasta ei irtoa tikkuja, se on miellyttävän tuntuinen ja märkänäkään se ei ole liukas. Puukomposiittilauta on pitkäikäinen ja huoltovapaa vaihtoehto!

Lujuus ja kestävyys

Terassilaudan ontelorakenteissa pienillä muutoksilla on suuret vaikutukset. Terassilaudan onteloiden seinien paksuudella on suora vaikutus laudan kestävyyteen. Yhden millimetrin vähennys seinän paksuudesta vähentää kestävyyttä reilusti yli 10%. Juma-Deck-komposiittilauta kestää hyvin mekaanista kulutusta ja iskuja.

Lämpölaajeneminen

Terassilautana Juma Deck-puukomposiitti kestää säävaihtelut erittäin hyvin. Laadukkaista materiaaleista valmistettulla Juma-Deckillä on hyvin pieni lämpölaajeneminen. Esimerkkinä 3,66 metrin laudan vaihteluväli on +/- 3 mm.

UV-kestävyys ja lämpötila

Juma Deck-komposiittilauta on käsitelty UV-säteilyä kestäväksi suojaavilla ainesosilla.  Värihaalistuma on noin 20% kymmenen vuoden aikana.

Terassilaudan pinta ei myöskään kuumene liikaa auringossa, vaan terassilla voi oleilla huoletta paljain varpain.

 

Warning: Undefined variable $icon_color in /home/terassilauta/public_html/wp-content/themes/vantage/inc/widgets.php on line 75
>
Soita & tilaa
ilmaiset mallikappaleet
perusväreistä!

Puh. 0440 541 542
Juha Vaahtolammi

Terassilaudoillamme on rajoitettu 10 vuoden rakennetakuu yksityisessä asuinkäytössä. Liiketiloihin ja julkisiin tiloihin myönnämme 5 vuoden takuun. Tarkemmat takuuehdot voit tilata sähköpostitse.Jumatuonti

Terassilauta Juma Deck -komposiitti - rakennetakuu 10 vuotta

Testasimme eri valmistajien terassilautoja, ja Juma Deck -komposiittilauta ei naarmuuntunut kuten vastaavat muiden valmistajien laudat. Arvostamme  saamaamme asiakaspalvelua. Timo S., Kouvola

 

» OTA YHTEYTTÄ!

Lähetä tästä tarjouspyyntö.

Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian
ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen.

 


HUOM!

Toimitamme myös isompia eriä rakennusurakoitsijoille!

    Nimi / Yritys

    Sähköposti

    Puhelin

    Katuosoite

    Postinumero ja Paikkakunta